ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΛΑΓΚΑΔΑ, ΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΡΕΝΤΙΝΗΣ Κ.Κ. ΙΩΑΝΝΟΥ



Ολοκληρώθηκε και στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία το Διενοριακό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης  .
Το Σάββατο 16 Απριλίου 2016 στα γήπεδα των Λουτρών Λαγκαδά έγιναν οι ΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ, στους οποίους συμμετείχαν παιδιά και νέοι από ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως, όλοι τους μαθητές Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων της περιοχής μας.
Αξίζει να σημειωθεί  ότι σ᾽ αυτό το πρωτάθλημα συμμετείχαν οι περισσότερες ενορίες μας˙ και οι νέοι όλων των ομάδων αγωνίστηκαν καθ᾽ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος με ευγενή άμιλλα εμπνεόμενοι από το φίλαθλο πνεύμα. Εχάρηκαν την ωραία προσπάθειά τους η οποία τελικά ανέδειξε τον πρώτο ανάμεσα στους άριστους.   
Μετά την ολοκλήρωση των ποδοσφαιρικών αγώνων, στην κατηγορία του Γυμνασίου Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της ενορίας Ι.Ν. Αγ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΟΛΧΙΚΟΥ, ενώ στην κατηγορία του Δημοτικού Σχολείου το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ έλαβε η ομάδα της ενορίας Ι.Ν. Αγ. Κων/νου και Ελένης Ασσήρου.
Τους τελικούς αγώνες ετίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Ιωάννης, ο οποίος είχε την ιδέα της διοργάνωσης του Διενοριακού Πρωταθλήματος και παρότρυνε ένθερμα για την υλοποίησή του με στόχο την συμμετοχική χαρά και την ωφέλεια των νέων μας. Η προσέλευση του Ποιμενάρχη μας και τα εμπνευσμένα λόγια Του προς τους αγωνιζόμενους ποδοσφαιριστές χαροποίησαν ιδιαίτερα τόσο τα παιδιά όλων των ομάδων όσο και τους παρευρισκόμενους γονείς, που καμάρωναν τα γεμάτα ζωντάνια βλαστάρια τους.